ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Πολλά τα ανοικτά µέτωπα στον ΣΚΑΪ


Το παζλ του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού προγράμματος του ΣΚΑΪ συμπληρώνεται και αλλάζει συνεχώς, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος φαίνεται πως έχει κλείσει σε ό,τι αφορά τον ειδησεογραφικό τομέα, χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις, οι οποίες θα προκύψουν από καραμπόλες ή αλλαγές που θα αποφασιστούν τις επόμενες ημέρες.
Στο τηλεοπτικό πρωινό, που θα αρχίζει στις 05.00, θα βρίσκεται ο Ακης Παυλόπουλος με τη Μάρω Καρούση στο πλευρό του. Από εκείνη την ώρα και μέχρι τις 09.00 ο Ακης Παυλόπουλος μένει στο στούντιο, στο οποίο μπαίνουν επίσης ο Δημήτρης Οικονόμου και η Ντόρα Κουτροκόη.
Η ενημέρωση θα διαρκεί από τις 05.00 έως τις 09.00 και θα ακολουθεί ένα τρίωρο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο (και με ενημερωτικές πινελιές), για την παρουσίαση του οποίου οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ προορίζουν τη Φαίη Σκορδά, η οποία αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του καναλιού του Νέου Φαλήρου. Η ίδια συναντήθηκε πριν από μερικές μέρες με την Εύη Κουτσαυτάκη και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές το deal θεωρούνταν κάτι παραπάνω από πιθανό.
Οι «Αταίριαστοι» Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας μετακομίζουν από το 10.00-12.00 στην αμέσως επόμενη ζώνη, από τις 12.00 έως και τις 14.00, οπότε ξεκινά το μεσημεριανό δελτίο, με την Εύα Αντωνοπούλου, στο οποίο εντάχθηκε το τελευταίο διάστημα ως αρχισυντάκτης ο Αλέκος Βασιλόπουλος
Τα Σαββατοκύριακα παραμένει φυσικά η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και την επόμενη χρονιά. Αμέσως μετά φαίνεται πως το δίδυμο Καμπουράκη – Φλυτζάνη θα αντικατασταθεί από τον Γιάννη Πιταρά και τον Γιώργο Γρηγοριάδη (τον συνεργάτη του Νίκου Μάνεση στον Alpha). Στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου πιθανότατα θα ενταχθεί και η Μαρία Μπακοδήμου.