ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Πανό για τον Λιγνάδη στο διεθνές φεστιβάλ χορού Καλαμάτας


Το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας είχε χθες πρεμιέρα, όμως αυτή δεν φαίνεται να πήγε όπως θα το επιθυμούσε η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού. Κατά τη διάρκεια της παράστασης «Triptych: The Missing Door, The Lost Room, The Hidden Floor» της ομάδας «Peeping Tom» από το Βέλγιο, αναρτήθηκε πανό διαμαρτυρίας για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι τη δίκη στο Εφετείο, παρότι καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση για δύο βιασμούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Λίνα Μενδώνη και ο Νίκος Γιατρομανωλάκης αποχώρησαν από την έναρξη της παράστασης.
O Αλέξης Χαρίτσης σχολίασε στο fb:
Εκπληκτική έναρξη στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας απόψε με την συγκλονιστική παράσταση Triptych της βελγικής ομάδας PEEPING TOM.
Η κ. Μενδώνη παρότι βρισκόταν στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, επέλεξε να αποχωρήσει ελάχιστα λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης. Μάλλον, μετά και τις τελευταίες νοσηρές εξελίξεις, δεν θα ένιωθε και πολύ άνετα μεταξύ των εκατοντάδων θεατών.
Με το πανό που σήκωσαν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες στο τέλος της παράστασης και που προφανώς αποθεώθηκαν από το κοινό, δικαίωσαν την απόφαση της...