ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Eκπληξη για τις δύο απολύσεις στο Mega


Η απόλυση των δύο εργαζομένων του Mega την περασμένη εβδομάδα, την οποία κατάγγειλε με ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ, προκάλεσε έκπληξη και εντός καναλιού και στην τηλεοπτική πιάτσα γενικότερα. Και αυτό επειδή και οι δυο ήταν από τους πλέον καταρτισμένους και ικανούς στη λειτουργία τού μάστερ κοντρόλ και από τους καταλληλότερους στην οργάνωση θεμάτων που είχαν απαιτήσεις. Ιδιαίτερα ο ένας εξ αυτών, που εκτελούσε χρέη προϊστάμενου, είχε συμμετάσχει στο στήσιμο του καναλιού «από τα θεμέλια» και γνώριζε τα πάντα στον τομέα του, και όχι μόνο.
Ενημερωτικά, το μάστερ κοντρόλ ελέγχει όλο το εισερχόμενο υλικό του καναλιού, ορίζει τις πηγές λήψεις και ενημερώνει τους σκηνοθέτες για το πού βλέπουν το καθετί την ώρα μιας ζωντανής εκπομπής. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, θεωρούν περίεργες τις δύο απολύσεις και πιστεύουν ότι σε κάποιες περιπτώσεις στον χώρο της Ενημέρωσης, και ιδιαίτερα της τηλεόρασης, τα προσόντα ενοχλούν.
- από το Harddog