ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

«Ο Μητσοτάκης τα έχασε εντελώς, είπε ψέματα» - Tα σχόλια της Ολλανδής δημοσιογράφου στα social


Για μία «σουρεαλιστική» εμπειρία κάνει λόγο η Ολλανδή δημοσιογράφος Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ η οποία με την ερώτησή της έκανε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χάσει τη ψυχραιμία του. Η Μπέγκελ.. απαντά μέσω social media στον Κυριάκο Μητσοτάκη λίγο μετά την επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου και με διαδοχικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:
« Ήταν σουρεαλιστικό. Ο Μητσοτάκης τα έχασε εντελώς. Η πιο φρικτή εμπειρία ήταν ότι τον κοίταξα μέσα στα μάτια, βαθιά και είπε ψέματα. Είναι φοβερό! Ονόμασε την αλήθεια "προσβολή".
Ανάρτηση στο facebook

Η Ίνγκεμποργκ Μπέγκελ αναφέρει επίσης ότι όταν βγήκε από το Μέγαρο Μαξίμου, είχε την αίσθηση ότι κάποιος την ακολουθούσε, ενώ προαναγγέλλει ότι την Τετάρτη θα επανέλθει

Ανάρτηση στο facebook

Παράλληλα απαντά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη που αμφισβήτησε ότι η ίδια επισκέφτηκε το προσφυγικό καμπ της Σάμου. «Ήμουν η πρώτη δημοσιογράφος που μαζί με την ευρωβουλευτή Τίνεκε Στρικ επισκεφτήκαμε το απαίσιο προσφυγικό καμπ Ζερβού στη Σάμο. Τον Μάιο του 2021 με φωτογράφο που τράβηξε τις πρώτες φωτογραφίες».