ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Αν ήμουν Ολλανδός δημοσιογράφος θα τους έλεγα ψεύτες…


Εξαλλοι στο Μαξίμου  - 
Πως η έκτακτη σύσκεψη στον Πεντάγωνο έγινε... τακτική 

Την ώρα που ο Ερντογάν προβαίνει σε ωμές απειλές, στην Αθήνα έμπλεξαν τις γραμμές τους. Το απόγευμα υπήρξε διαρροή ότι μετά από τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν, ότι αν ανοίξει τα σύνορα.. για τους μετανάστες η Ελλάδα θα έχει πρόβλημα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων για να εξεταστούν τα νέα δεδομένα.
Τα έκτακτα στις ενημερωτικές σελίδες «έσκαγαν» το ένα πίσω από το άλλο…
Στο Μαξίμου έγιναν έξαλλοι, προφανώς γιατί δεν γνώριζαν τη σύσκεψη ή τη διαρροή, άβυσσος η… ψυχή τους. Ανεξάρτητα από τη σκοπιμότητα η ουσία είναι ότι σε ακόμα ένα κρίσιμο θέμα η δεξιά δεν γνωρίζει τι ποιεί η αριστερά.
Μετά την αναμπουμπούλα και αφού μαζευτήκαν οι τίτλοι «Έκτακτη» από τους πρόθυμους, βγήκε και άτυπη ενημέρωση, «Από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης διευκρινίζεται ότι η συνάντηση της Στρατιωτικής Ηγεσίας που συγκλήθηκε υπό τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ σημειώθηκε στο πλαίσιο των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιούνται σχετικώς με την κατάσταση στα τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα».
Αν ήμουν Ολλανδός δημοσιογράφος θα τους έλεγα ψεύτες…
Νίκος Παναγιωτόπουλος / newpost