ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Aντιγριπικός εμβολιασμός εντός και εκτός ΕΔΟΕΑΠ


Μετά τις ομάδες αυξημένου κινδύνου που είχαν προτεραιότητα, o αντιγριπικός εμβολιασμός έχει επεκταθεί για όλους τους ασφαλισμένους. Ήδη από τις 27 Οκτωβρίου εντός ΕΔΟΕΑΠ διενεργούνται.. αντιγριπικά εμβόλια στα ειδικά διαμορφωμένα ιατρεία του Οργανισμού στην Αθήνα (Σισίνη 18) και τη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 43).
Υπενθυμίζεται ότι για τον ορισμό ραντεβού οι ασφαλισμένοι μπορούν να στα τηλέφωνα 2107264333: Αθήνα, 8:00-16:00 και 2310278271, επιλογή 2: Θεσσαλονίκη, 9:00-19:00.
Οι ασφαλισμένοι της περιφέρειας, αλλά και όλοι όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν σε φαρμακείο μπορούν να λαμβάνουν άυλα το παραπεμπτικό του εμβολίου (με sms ή email) -εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις- από την ιατρική υπηρεσία του Οργανισμού ή το θεράποντα ιατρό τους. Και για την άυλη συνταγογράφηση ισχύουν οι προαναφερθείσες τηλεφωνικές γραμμές και ώρες.
Επισημαίνεται ότι λόγω της πανδημίας ο εμβολιασμός καθίσταται ακόμη πιο σημαντικός για τη μείωση του φορτίου της γρίπης συνολικά, σε συνάρτηση με την έξαρση του κορονοϊού.