ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Κανάκης για Πορτοσάλτε: «Πρέπει η συναισθηματική σου νοημοσύνη να βρίσκεται υπό του μηδενός»


Στο σχόλιο του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε για τον θάνατο του 47χρονου ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε ο Αντώνης Κανάκης στο «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Τετάρτης..
Συγκεκριμένα ο Άρης Πορτοσάλτε είχε πει, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων: «Τώρα βέβαια υπάρχει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον…», ενώ είχε προσθέσει: « που προκάλεσε θύελλα αντιδρασεωντη συμπεριφορά των διανομέων υπάρχουν φορές που πέφτουν πάνω σου». Μάλιστα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό, προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία στο ΕΣΡ για τις δηλώσεις Πορτοσάλτε.
Ο Αντώνης Κανάκης το βράδυ της Τετάρτης πρόβαλλε το συγκεκριμένο απόσπασμα και έκανε λόγο για έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης από πλευράς του δημοσιογράφου.
«Ο άνθρωπος που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και περνούσε με κόκκινο τα φανάρια, τον άφησαν ελεύθερο. Πόσο ενδιαφέρον έχει δημοσιογραφικά αυτό; Και από όλα αυτά, η αιχμηρή ματιά του Πορτοσάλτε που έκανε αυτό το σχόλιο» είπε ο Αντώνης Κανάκης.
Αφού προβλήθηκε το σχόλιο του Πορτοσάλτε, ο παρουσιαστής είπε σε έντονο ύφος: «Για να βγαίνεις στον αέρα της τηλεόρασης μία ημέρα μετά το γεγονός και να κάνεις αυτό το σχόλιο πρέπει η συναισθηματική σου νοημοσύνη να βρίσκεται υπό του μηδενός. Οι άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση καλό είναι να έχουν μία ενσυναίσθηση. Παρακαλούμε, λοιπόν, την εταιρεία Τεχνολογίας που κατασκευάζει ρομπότ τύπου Πορτοσάλτε στο λογισμικό που τοποθετείτε αν μπορείτε να ανεβάσετε λίγο την ανθρωπιά».