ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

"Να σας κάνω μια δύσκολη ερώτηση: Ποιο φαΐ σας αρέσει περισσότερο κύριε πρόεδρε;"


Από χθες γίνεται προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα της Ολλανδής δημοσιογράφου Ινγκεμποργκ Μπέκελ, επειδή έκανε κανονική δημοσιογραφική ερώτηση που εξέθεσε και εκνεύρισε τον.. Μητσοτάκη. Την εμφανίζουν "φιλότουρκη", "προσβλητική για τη χώρα" και άλλα τέτοια. Ο,τι δεν πετσώνεται, σκοτώνεται.
Πριν από χρόνια, οι ίδιοι δημοσιογράφοι που γράφουν αθλιότητες για την Ολλανδή συνάδελφο, είχαν αποκαλέσει πράκτορα των Τούρκων τον Thomas Landon των ΝΥΤ, όταν έκανε αποκαλύψεις για την Τράπεζα Πειραιώς. Έτσι δουλεύει το σύστημα. Σπέρνει χρήμα και θερίζει υποτακτική δημοσιογραφία. Από όλα αυτά, ας κρατήσουμε την ομολογία Μητσοτάκη ότι "εσείς οι δημοσιογράφοι στην Ολλανδία, έχετε την κουλτούρα να κάνετε ευθέως ερωτήσεις στους πολιτικούς". Στην Ελλάδα η δημοσιογραφική κουλτούρα είναι Τσελεμεντέ. "Να σας κάνω μια δύσκολη ερώτηση, ποιο φαΐ σας αρέσει περισσότερο κύριε Πρόεδρε;"
Μπράβο στον Κυριάκο, τα είπε όλα και για τον εαυτό του και για τους εγχώριους δημοσιογράφους.
Κ. Βαξεβάνης (fb)