ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

COVID 19 – ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ


Η συνεχής αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων κορονοϊού και η ανησυχητική κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των νοσηλειών χτυπά σήμα κινδύνου στην.. επιστημονική κοινότητα και στην κοινωνία.
Την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, στις 19:10, στην έκτακτη εκπομπή «COVID 19 – ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ» στην ΕΡΤ3 συζητάμε για την πορεία της πανδημίας, τις ανησυχίες των επιστημόνων, την ανάγκη προστασίας της κοινωνίας από τον φονικό ιό και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε για την ίδια μας την ζωή.
Με ρεπορτάζ, προσωπικές μαρτυρίες, απευθείας συνδέσεις και συζήτηση στο στούντιο μιλάμε ανοιχτά για όλα τα θέματα, απαντάμε σε προβληματισμούς και αμφιβολίες, φωτίζουμε όλες τις πλευρές μιας κατάστασης που θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την κοινωνία.
Συμμετέχουν η αναπληρωτής υπουργός υγείας Μίνα Γκάγκα, ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας Ηλίας Μόσιαλος από το Λονδίνο, ο καθηγητής Λοιμοξιωλογίας Μανώλης Κογεβίνας από την Βαρκελώνη, ο αν. καθηγητής Παθολογίας Περικλής Παναγόπουλος από την Αλεξανδρούπολη, ο καθηγητής Επιδημιολογίας Χρήστος Χατζηχριστοδούλου από την Λάρισα, ο καθηγητής Καρδιολογίας Βασίλης Βασιλικός από τη Θεσσαλονίκη, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναροφερσιάλων κ.Τιμόθεος, ο Ανδρόνικος Κουτρουβέλης από τα Ελληνικά Hoaxes.
Παρουσίαση: Σύνθια Σάπικα
Αρχισυνταξία: Πόπη Αστεριάδου, Κίμων Αθανασιάδης
Σκηνοθεσία: Γιώργος Μπότσος
Διεύθυνση Παραγωγής: Θοδωρής Τσέπος, Βάσιλική Παγκάλου