ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Μέλισσες στα... ψηφοδέλτια της ΝΔ


Η κυριακάτικη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος «Μέλισσες» Χρήστο Μάστορα στο Μαξίμου είχε ως αντικείμενο: την καταβολή των συντάξεων..στους Βορειοηπειρώτες, για τις οποίες ο τραγουδιστής είχε αποστείλει πριν από περίπου ενάμιση χρόνο μια οργισμένη επιστολή προς την κυβέρνηση.
Οπως ενημέρωσε ο Μάστορας μετά τη συνάντηση, υπήρξε δέσμευση πως η αδικία θα διορθωθεί και τυπικά με τον προϋπολογισμό του 2022 που θα έρθει στη Βουλή. Ο Χρήστος Μάστορας έκανε στο Instagram μια πολύ καλοζυγισμένη ανάρτηση, με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση για τους Βορειοηπειρώτες. 
Με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας του –είναι 35 ετών– και τη δημοφιλία του στα νεανικά κοινά, θεωρώ δεδομένο πως το Μαξίμου ήδη τον έχει βάλει στο στόχαστρο για να είναι στα επόμενα ψηφοδέλτια του κόμματος. Δεν ξέρω ο ίδιος τι προθέσεις έχει, αλλά αν κρίνω από το ενδιαφέρον του για το θέμα των συντάξεων και την αρτιότητα του δημόσιου λόγου του, τότε μάλλον η πολιτική τον ενδιαφέρει.
Θεωρείο / Καθημερινή