ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Βασίλης Αναστασόπουλος στο Οpen - Αναλαμβάνει το ειδησεογραφικό κομμάτι του «Open Weekend»


Ο δημοσιογράφος Βασίλης Αναστασόπουλος αναλαμβάνει το ειδησεογραφικό κομμάτι και θα έχει όλο το ρεπορτάζ για τα θέματα της επικαιρότητας στην εκπομπή «Open Weekend» που επιστρέφει στην.. πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. 
Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα στο Open TV το πρωί του Σαββάτου 11 Σεπτεμβρίου, στις 09:50.
Σχετική ανακοίνωση του καναλιού αναφέρει:
Πρεμιέρα για το «OPEN WEEKEND» με την Eλένη Τσολάκη το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 09:50 στο OPEN.
Το «OPEN WEEKEND» θα έχει όλα τα τελευταία νέα, αποκλειστικά θέματα αλλά και πλούσιο ρεπορτάζ. Η εκπομπή θα συνδέεται με όλη την Ελλάδα και θα μεταφέρει τις πιο όμορφες εικόνες παρέα με ανθρώπους που αξίζει να ακουστούν.
Μαζί με την Ελένη θα είναι και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ενώ στην παρέα τους θα συμμετέχουν η Μαρία Φραγκάκη και ο Δημήτρης Μηλιόγλου. Ο Βασίλης Αναστασόπουλος αναλαμβάνει το ειδησεογραφικό κομμάτι της εκπομπής και θα έχει όλο το ρεπορτάζ για τα θέματα της επικαιρότητας.
Η διεθνούς φήμης chef Ντίνα Νικολάου αποκαλύπτει αγαπημένες της συνταγές και μαγειρεύει τα πιο νόστιμα πιάτα, δίνοντας όλες τις συμβουλές για το τέλειο αποτέλεσμα.