ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Έκλεισε η «ψαλίδα» ανάμεσα σε Alpha και ΣΚΑΪ - Με διψήφιο μέσο όρο μετά από χρόνια το Mega


Στο μόλις 0,2% μειώθηκε η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων καναλιών της πιο πρόσφατης εβδομαδιαίας μέτρησης. Ο Alpha που έχασε 0,4% διατηρήθηκε στην πρώτη θέση, έχοντας όμως.. από πολύ κοντά τον ΣΚΑΪ στη δεύτερη, ο οποίος κέρδισε μισή μονάδα. Επιστροφή στους διψήφιους μέσους όρους για το Mega, που ανέβηκε στην τρίτη θέση έχοντας ελάχιστη διαφορά από το τέταρτο Star.
Οπως γράφει το e-tetradio, τελευταία φορά που το «μεγάλο κανάλι» είχε εβδομαδιαίο μέσο όρο πάνω από το 10% στο σύνολο ήταν το διάστημα 30/07-05/08 του 2018 (10,5%), ενώ η τελευταία είναι η καλύτερή του επίδοση από τον... Οκτώβριο του 2016 (10,7%), όταν είχε ήδη ξεκινήσει η «κατάρρευση» της Τηλέτυπος.
Ανοδικά κινήθηκε ο ΑΝΤ1 στην πέμπτη θέση, φτάνοντας το 9%, περαιτέρω πτώση για το έκτο Open που έπεσε κάτω από το 7,5%. Στην ίδια καθοδική πορεία και η ΕΡΤ, με μόνη εξαίρεση την ΕΡΤ2. Σταθερό το Μακεδονία TV.