ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Νεκρανάσταση του δελτίου ειδήσεων του Mega


Ζούμε ξανά μεγάλες τηλεοπτικές στιγμές. Ο Γιάννης Πρετεντέρης επέστρεψε ως βασικός σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων του Mega. Xθες είχε εξέχοντα ρόλο. Σχολίασε τον Αποστολάκη, σχολίασε τον.. ανασχηματισμό γενικότερα, ενώ συμμετείχε και στη συνέντευξη του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Οικονόμου που ήταν ζωντανά στο στούντιο. Η Ράνια Τζήμα κρατούσε -θεωρητικά- τα ηνία αλλά, στην πραγματικότητα, έδινε πάσες. Το καπέλωμά της ήταν / είναι δεδομένο. Μέχρι και κάποιες ερωτήσεις της έσπευσε να διορθώσει ο Γιάννης Πρετεντέρης. Θα πάει καλά αυτό.
Στην ουσία ο μεγαλο-δημοσιογράφος είναι ο επικεφαλής του δελτίου και αυτός θα δίνει το πολιτικό στίγμα για τα μεγάλα θέματα. Καταλάβατε; Καταλάβαμε. Επιστρέφουμε στις θαυμάσιες εποχές πριν το 2015, με το αντικειμενικό δελτίο ειδήσεων του Mega να «αποθεώνεται» από τον κόσμο προσφέροντας πόντους στον ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο θα συμβαίνει και τώρα, θα πρέπει να νιώθουν χαρούμενοι στη Κουμουνδούρου.
«Ήταν μία ατυχής στιγμή, ελπίζω να μην ξανασυμβεί» είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης για το φιάσκο Αποστολάκη κι ευχόμαστε να μη διαψευστούν οι ελπίδες του από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.