ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Το ΕΣΡ θυμήθηκε... τον Flash 96


Μια ακόμη επίδειξη «ταχύτατων» αντανακλαστικών από την ανεξάρτητη αρχή

Για το ενδεχόμενο παράβασης των διατάξεων που αφορούν την «υποχρέωση αδιάλειπτης λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού» καλούνται σε ακρόαση, την ερχόμενη Τρίτη, οι εκπρόσωποι ..του Flash 96. Περίπου τρία χρόνια και 7,5 μήνες από τότε που ο ιστορικός ενημερωτικός ραδιοσταθμός εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά, μετά από -όπως κατήγγειλαν τότε συνεταιριστές του- διαμάχη των μετόχων με τον επικεφαλής του, Πάνο Κολιοπάνο, και χρέη στην ΔΕΗ.
Η συχνότητα των 96.0 είναι πρακτικά κενή από τον Σεπτέμβριο του 2017, με διάφορους «πειρατές» να εκπέμπουν εκεί περιστασιακά. Επιπλέον ο συνεταιρισμός που ανέλαβε τη λειτουργία του, η «96 Μέσα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ι.Κ.Ε.», έχει να δηλώσει δραστηριότητα στο ΓΕΜΗ από τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, ενώ αρκετοί από τους πρώην εργαζόμενους-μετόχους έχουν ήδη βρει δουλειά σε άλλα ΜΜΕ.
Η περίπτωση του Flash 96 είναι η μοναδική, από τα ραδιόφωνα της Αττικής που «κατέβασαν διακόπτες», η οποία νομικά εκκρεμεί ακόμη.
- από το e-tetradio