ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 2 Μαΐου 2021

Σειρές εμπνευσμένες από ταινίες, τον Μάιο, στην ΕΡΤ2





Σειρές, οι οποίες αποτελούν τηλεοπτική μεταφορά κινηματογραφικών ταινιών που αγαπήσαμε, θα απολαμβάνουν οι τηλεθεατές κάθε Σαββατοκύριακο, όλο τον Μάιο, στην ΕΡΤ2.Από την Κυριακή 2 Μαΐου 2021, στις 22:00
«Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία»
(Four Weddings and a Funeral)Ρομαντική κομεντί 10 ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής ΗΠΑ 2019.
Eίκοσι πέντε χρόνια μετά την ομότιτλη ταινία, η Μίντι Κάλινγκ φέρνει μια σειρά ανθολογίας που βασίζεται στην επιτυχημένη ρομαντική κομεντί με τον Χιου Γκραντ και την Άντι ΜακΝτάουελ.
Αποκαλύψεις, πολιτικά σκάνδαλα, σχέσεις που παραπαίουν, απαγορευμένα ερωτικά ειδύλλια και φυσικά τέσσερις γάμοι… και μία κηδεία συνθέτουν τον καμβά της υπόθεσης στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται μια νέα διευθύντρια Επικοινωνίας που διαχειρίζεται την προεκλογική εκστρατεία ενός υποψήφιου γερουσιαστή στη Νέα Υόρκη.
Με τους: Νάταλι Εμάνουελ, Νικές Πατέλ, Ρεμπέκα Ρίτενχαουζ, Τζον Ρέινολντς, Μπράντον Μίχαλ Σμιθ, Ζόι Μπόιλ, Σοφία Λα Πόρτα Άρις Πάτελ, Γκατζ Καν.
Από το Σάββατο 22 Μαΐου, στις 22:00

«Κόνδορας»
(Condor)




Σειρά θρίλερ-συνωμοσίας 10 ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής ΗΠΑ 2018.

Η σειρά, που κόβει την ανάσα, είναι εμπνευσμένη από την κλασική ταινία του Σίντνεϊ Πόλακ, «Οι Τρεις Μέρες του Κόνδορα» και φυσικά στο βιβλίο «Six Days of the Condor» του James Grady.

Πρωταγωνιστεί ο Μαξ Άιρονς. Στα θετικά η παρουσία του Γουίλιαμ Χαρτ σε ρόλο μέντορα του πρωταγωνιστή. Και φυσικά η παρουσία του Μπρένταν Φρέιζερ σε ρόλο κακού! Μαζί τους η Μίρα Σορβίνο και η Κρίστεν Χέιγκερ.

Ιδεαλιστής νεαρός αναλυτής της CIA δοκιμάζεται, όταν βρεθεί αντιμέτωπος με ένα δίλημμα που απειλεί τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, καθώς ανέπτυξε έναν αλγόριθμο που βρίσκει πιθανούς τρομοκράτες στα αμερικανικά εδάφη. Ένας απ’ αυτούς εντοπίζεται με πιθανότητα της τάξεως 12% να είναι τρομοκράτης, σύμφωνα με τον αλγόριθμο. Μεγάλο ποσοστό για να πάρεις ρίσκο, μικρό για να στοχοποιήσεις έναν άνθρωπο!