ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Η Τζάκρη… «δουλεύει» τη ΝΔ για τον Καλογρίτσα


Παρότι η καραντίνα στην οποία έχει τεθεί ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας προβλέπεται από τα πρωτόκολλα διαχείρισης της πανδημίας -όταν, τουλάχιστον, μιλάμε για επαφή κάποιου με.. επιβεβαιωμένο κρούσμα…- στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής ουδόλως έχουν πειστεί ότι η τρίτη αναβολή στην κατάθεση του εν λόγω επιχειρηματία οφείλεται πραγματικά στον… κορωνοϊό.
 Και αυτό δεν αφορά μόνο στους «γαλάζιους», που χθες «έβραζαν» με την είδηση περί αναβολής της κατάθεσης του επιχειρηματία, αλλά και στους ΣΥΡΙΖΑίους. Μάλιστα, η Θεοδώρα Τζάκρη, που μετέχει, μεταξύ άλλων, εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική επιτροπή, δεν έκρυψε, με μία δήλωσή της, τη δυσπιστία της για την εξέλιξη: 
«Απ' ό,τι φαίνεται, ο κορωνοϊός έχει πλήξει σοβαρά το αφήγημα της ΝΔ όσον αφορά την προανακριτική που έστησε με ψευδείς και χαλκευμένες κατηγορίες. Ο κύριος Καλογρίτσας αποτελεί παγκόσμια παράδειγμα για την ιατρική επιστήμη, καθώς μετά τις παρενέργειες 14 ημερών λόγω του εμβολιασμού του, ενημερωθήκαμε σήμερα ότι με τη σφραγίδα του ΕΟΔΥ, δηλαδή του κυρίου Μητσοτάκη, ο κ. Καλογρίτσας θα απουσιάσει για πολλοστή φορά από τις εργασίες της Προανακριτικής μέχρι 14 Μαϊου καθώς έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα», δήλωσε η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική, συστήνοντας στην ΝΔ «ή να κλείσει επιτέλους τη συμφωνία που θέλει ο κ. Καλογρίτσας προκειμένου να έρθει στην Προανακριτική να καταθέσει τα ψεύδη που του έχει αυτή υποδείξει ή να κλείσει τις εργασίες της επιτροπής η οποία κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος ήδη από τους πρώτους δύο μάρτυρες». 
Άλλωστε, πρόσθεσε η Τζάκρη, «κανείς πλέον δεν πρόκειται να πιστέψει, ούτε είχε πιστέψει το υποδεικνυόμενο από τρίτους αφήγημα του κυρίου Καλογρίτσα. Είναι καταφανές ότι πρόκειται για κατάχρηση της συγκυρίας του κορωνοϊού προκειμένου να αποφύγει τη δημόσια υποχρέωσή του να καταθέσει, όπως υποχρεούται».