ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Ραδιόφωνο και ενημερωτικό portal στα σχέδια του Ρέστη

Θα τα αναλάβει το πρώην στέλεχος του Κοντομηνά, Περικλής Γκιόλιας

Το είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο Περικλής Γκιόλιας ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη. Ο τέως γενικός διευθυντής της SporDay (που εκτελούσε χρέη διευθύνοντος συμβούλου), το είχε ανακοινώσει, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στους εργαζόμενους της εφημερίδας, ταυτόχρονα με την παραίτησή του. Το τέως στέλεχος των επιχειρήσεων του Δημήτρη Κοντομηνά είχε άφησε να εννοηθεί ότι υποχρεώθηκε να παραιτηθεί, προφανώς επειδή είχε πέσει σε δυσμένεια της εργοδοσίας.
Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας ο Περικλής Γκιόλιας έχει προτείνει τη δηµιουργία..
ενός µεγάλου ενηµερωτικού portal κι ενός ραδιοφωνικού σταθµού που σχεδιάζει ο Βίκτωρας Ρέστης. Οπως γράφουν τα Παραπολιτικά, στις προτάσεις που έχει κάνει ο Π. Γκιόλιας περιλαμβάνεται η δηµιουργία ενός µεικτού portal, το οποίο κατά το ήµισυ θα είναι προσανατολισµένο στην πολιτική ειδησεογραφία και την επικαιρότητα, ενώ το άλλο µισό θα είναι αφιερωµένο στην αθλητική ενηµέρωση.