ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Τηλεοπτική στέγη (για το χειμώνα) αναζητά η Ολγα Τρέμη

Αποφασισµένη να µη βρίσκεται για δεύτερη συνεχόµενη σεζόν εκτός τηλεοπτικού τοπίου φαίνεται πως είναι η Ολγα Τρέµη. Αυτό γράφoυν τα Παραπολιτικά αναφέροντας πως η γνωστή δηµοσιογράφος συνεχίζει τις επαφές της συζητώντας µε στελέχη του τηλεοπτικού -κυρίως - χώρου προκειµένου από τον Σεπτέµβριο να είναι και πάλι στη γνώριµη θέση της, «απέναντι» από τον τηλεοπτικό φακό, είτε µέσω δελτίου ειδήσεων, είτε συµµετέχοντας σε ενηµερωτική εκποµπή.
Σύµφωνα µε πληροφορίες των Παραπολιτικών, πριν από λίγες ηµέρες η Ολγα Τρέµη είχε συνάντηση µε κορυφαίο παράγοντα µεγάλου καναλιού..
που βρίσκεται στα βόρεια προάστια.
Αντικείµενο της κουβέντας ήταν το ενδεχόµενο συνεργασίας ενόψει της καινούργιας τηλεοπτικής χρονιάς. Οπως γράφουν τα Παραπολιτικά, αν και υπήρξε µια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, δεν  συµφωνήθηκε κάτι συγκεκριμένο. Γεγονός πάντως είναι πως το κανάλι αυτή την περίοδο είναι πλήρες τόσο σε επίπεδο βασικών παρουσιαστών δελτίου όσο και στο γενικότερο ενηµερωτικό πρόγραµµα.