ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Κρύβεται ο Φώτης Μπόμπολας...

Αποφεύγει προκλητικά να ανταποκριθεί στα αιτήματα των απλήρωτων εργαζομένων - Η απεργία στον Πήγασο συνεχίζεται

Στο κενό πέφτει η προσπάθεια εργοδοτικών κύκλων να υπονομεύσουν την απεργιακή κινητοποίηση στις εφημερίδες, τα περιοδικά και τις ιστοσελίδες του Ομίλου Μπόμπολα.
Ο Φώτης Μπόμπολας αποφεύγει προκλητικά να ανταποκριθεί στα δίκαια αιτήματα των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων και των τεχνικών, που μέχρι τώρα κρατούσαν τα Μέσα του Ομίλου ανοιχτά με προσωπική θυσία, αφού εργάζονται επί 5 μήνες απλήρωτοι.
Στη σημερινή συνεδρίαση της Διασωματειακής Επιτροπής ομόφωνα κρίθηκε ότι δεν υπάρχει.. καμία εξέλιξη και καμία δέσμευση από την πλευρά της εργοδοσίας για την ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων.
Το απόγευμα της Κυριακής στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), με απόφαση των διοικήσεων όλων των Σωματείων,  επρόκειτο να πραγματοποιηθεί συνέλευση-συγκέντρωση για την περιφρούρηση των κινητοποιήσεων.
Οι «επενδυτικές πρωτοβουλίες» του Φ Μπόμπολα, η στάση των Τραπεζών για τα δάνεια και οι υπόλοιπες εξελίξεις σχετικά με το ιδιοκτησιακό σχήμα του Ομίλου, δεν αφορούν τους εργαζόμενους στο βαθμό που δεν συνδέονται με τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και την άμεση εξόφληση δεδουλευμένων αποδοχών.
Άλλωστε, ο Φ. Μπόμπολας στη συνάντησή του με το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, δήλωσε ότι μετά τη συμφωνία με τον επενδυτή, θα ακολουθήσουν απολύσεις και μειώσεις μισθών των εργαζομένων.
Η απεργία συνεχίζεται.