ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Nα και οι νοσταλγοί του «μαύρου» στην ΕΡΤ

Η ΕΣΗΕΜ-Θ αποδοκιμάζει την ανοίκεια επίθεση του Δ. Σταμάτη κατά της δημόσιας τηλεόρασης

Νέα ανοίκεια επίθεση εξαπέλυσε κατά της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και των εργαζομένων της από τη Φλώρινα ο πρώην υπουργός Επικρατείας, βουλευτής ΝΔ, Δ. Σταμάτης, ο οποίος, αντί να κάνει την αυτοκριτική του, επέμεινε σε συνέντευξη Τύπου ότι την ευθύνη για το κλείσιμο της ΕΡΤ την είχαν οι εργαζόμενοί της και υποστήριξε ότι η δημόσια ραδιοτηλεόραση σήμερα απολαμβάνει προνομιακό καθεστώς λειτουργίας.
Η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) αποδοκιμάζει την επίθεση και τονίζει στον κ. Σταμάτη, όπως και σε κάθε άλλο νοσταλγό του μαύρου στην ΕΡΤ,.. ότι όσες επιθέσεις κι αν επιχειρούν εις βάρος των εργαζομένων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης δεν πρόκειται να μετριάσουν την ευθύνη τους για την αντιδημοκρατική ενέργεια που εξέθεσε τη χώρα διεθνώς.
Οι δημοσιογράφοι που υπηρετούν τη δημόσια ενημέρωση θα συνεχίσουν να το κάνουν, αντιτάσσοντας σε τέτοιες επιθέσεις την προσήλωσή τους στον επαγγελματισμό και τη δεοντολογία.