ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Με δελτία ειδήσεων ξεκίνησε το Ραδιόφωνο 247 του Δ. Μάρη

Υπεύθυνος ενημέρωσης είναι ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Δεληπέτρος

Χτίζει σιγά σιγά τον ενημερωτικό του χαρακτήρα ο ραδιοσταθμός του Δημήτρη Μάρη στους 88.6
Στην τελική ευθεία για το επίσημο λανσάρισμά του σε μια εβδομάδα, μπήκε το «ραδιόφωνο 24/7» της 24 Media. Ήδη από τις 6 το πρωί και στα ακριβώς των ωρών, παίζουν εκτενή δελτία ειδήσεων, ενώ ήδη ακούγονται τα νέα σήματα του σταθμού (γραμμένα) από τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο.
Στην εκφώνηση θα είναι (μόνο γυναίκες!) η Δήμητρα Κουνέλη, η Κατερίνα Κουτσελάκη, η Βέτα Μεγάλου, η Μαρία Σαουλίδου και η Ηλιάνα Σκιαδά.
Στα μαγκαζίνο θα είναι η Γιώτα Μιχαλοπούλου (2 με 3 μεσημέρι), η Βίκυ Σαμαρά.. (9 με 10 το βράδυ) και η Γιούλα Ράπτη (Σαββατοκύριακα, 2 με 3). Υπεύθυνος ειδήσεων είναι ο Βαγγέλης Δεληπέτρος.
Το περιεχόμενο των δελτίων ειδήσεων μοιάζει ίδιο, τόσο σε διάρκεια (5 λεπτά) όσο και στη θεματολογία τους, με εκείνο των μελλοντικών ανταγωνιστών του.
Στο τέλος της εκφώνησης αναφέρεται σταθερά ως πηγή περισσότερων ειδήσεων το News247.gr, το ειδησεογραφικό portal της 24 Media. Ο ραδιοσταθμός εκπέμπει ήδη από τα νέα του στούντιο στην Λεωφόρο Συγγρού, τα οποία είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, μαζί με το Sport24 103.3.

- πηγή: e-tetradio.gr