ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ο Γιάννης Αλαφούζος λείπει ταξίδι για δουλειές...

Εδώ και καιρό ο Γιάννης Αλαφούζος αποστασιοποιείται από τον Παναθηναϊκό, απέχει από εκδηλώσεις –συχνά και από το γήπεδο– και είναι ενδεικτικό ότι δεν είχε παρευρεθεί στη φετινή κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος. Γι’ αυτό, η πιθανότητα της αποχώρησής του από τα ποδοσφαιρικά πράγματα ήταν ορατή στον ορίζοντα, αλλά τώρα ήρθε πολύ κοντά. Ήδη το βράδυ της Τετάρτης, μετά από τα γεγονότα στον αγώνα Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ που διακόπηκε, ο Χρήστος Παναγόπουλος, το ισχυρότερο στέλεχος της ΠΑΕ μετά τον ίδιο τον Αλαφούζο, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου.
«Την Πέμπτη θα συγκληθεί έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο όπου θα εξεταστούν όλοι οι τρόποι .. αντίδρασης και θα αποφασιστεί αν η νυν διοίκηση του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να συμμετέχει στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της χώρας. Νυν διοίκηση εννοώ αυτόν που είναι βασικός μέτοχος και επενδυτής αυτή τη στιγμή στην ομάδα (σ.σ Γιάννη Αλαφούζο)», δήλωσε ο κ. Παναγόπουλος.

- διαβάστε περισσότερα στο harddog-sport (ΕΔΩ)