ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Πήρε «κεφάλι» ο Σρόιτερ

Πήρε «κεφάλι» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αlpha το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, ολοκληρώνοντας την αντιστροφή που είχε αρχίσει να παρατηρείται από τον προηγούμενο μήνα. Τα στοιχεία που θα παραθέσουμε αφορούν τις καθημερινές, εκεί όπου τα κανάλια παρατάσσουν τα πιο δυνατά τους «χαρτιά» και σε επίπεδο παρουσιαστών.
Οι ειδήσεις του Alpla, με παρουσιαστή τον Αντώνη Σρόιτερ έχουν κάνει την ανατροπή και με 22,7% (564,000 τηλεθεατές) περνούν στην πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω σχεδόν 2 μονάδες το κεντρικό δελτίο του Αντέννα με τον .. Νίκο Χατζηνικολάου (20,9% και 519,000 τηλεθεατές).
Σε σχέση με τον Απρίλιο, ο σταθμός του Δημήτρη Κοντομηνά κερδίζει μιάμισι μονάδα και αντιστοίχως της οικογένειας Κυριακού, χάνει 0,3.
Είναι χρήσιμο να δει κανείς τη συνολική εικόνα των τελευταίων μηνών. Έως τα τέλη Ιανουαρίου οι ειδήσεις του Alpha ήταν στην κορυφή με διαφορά, αλλά η εικόνα άλλαξε ριζικά τον Φεβρουάριο. Με την ένταξη του Νίκου Χατζηνικολάου στο δυναμικό του Αντέννα, τα ποσοστά του εκτοξεύθηκαν στο 22,8% και του Alpha περιορίστηκαν στο 19,2%. Διαφορά 3,7 μονάδες.
Από τον Μάρτιο η διαφορά άρχισε να ψαλιδίζεται: 21,4% ο Αντέννα (έχασε 1,3 μονάδες) έναντι 20,8% του Alpha (κέρδισε 1,6 μονάδες).
Τον Απρίλιο η απόσταση είχε σχεδόν εκμηδενιστεί: στο 21,4% παρέμεινε ο Αντέννα, στο 21,2% ανέβηκε ο Alpha. Για να γίνει η ανατροπή (έως τώρα τουλάχιστον) τον Μάιο.
- από το aixmi.gr