ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Ανακοίνωση των διευθυντών στον Πήγασο

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση που υπογράφουν οι διευθυντές του Πήγασου Μπάμπης Παπαδάκης, Βασίλης Κανέλλης και Βαγγέλης Μπραουδάκης σχετικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις στον «Πήγασο»: 
"Η Διασωματειακή Επιτροπή των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης συνήλθε προσχηματικά την Κυριακή στις 12:30 για να… αποφανθεί επί του αιτήματος των 2/3 των εργαζομένων στον «Πήγασο» για Γενική Συνέλευση στις… 12:00! Αίτημα υπογεγραμμένο από 276 εργαζομένους, το οποίο κατατέθηκε αρμοδίως το Σάββατο!
Οι αντιπρόσωποι του κλάδου των ΜΜΕ, αντί να σεβαστούν τη θέληση του 67% των εργαζομένων στον «Πήγασο» και να ορίσουν Γενική Συνέλευση έστω και με χρονική καθυστέρηση,
αποφάσισαν να συγκαλέσουν συνέλευση «Περιφρούρησης» (!), υπονοώντας ότι ελλοχεύει κίνδυνος απεργοσπασίας, για να λειτουργήσουν οι εφημερίδες «Εθνος» και «Goal», όπως και τα site του Ομίλου…
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι πρώτοι περιφρουρούμε από την περασμένη Τετάρτη τις απεργιακές αποφάσεις των Ενώσεων.
Επιπλέον, κατανοούμε τα αλλότρια κίνητρα της μεθόδευσης της Διασωματειακής Επιτροπής και την κωμική απόπειρα αποπροσανατολισμού, προκειμένου να μην αιτιολογήσουν την πρωτοφανή στα χρονικά ασέβειά τους προς τα 2/3 των εργαζομένων στον «Πήγασο».
Τέλος, τους επιστρέφουμε τη λάσπη των φανταστικών «απεργοσπαστών».
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΚΑΝΕΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ"

Κανονικά «Στο Κόκκινο» μετά τη δέσμευση για πληρωμές

Σε έγγραφη δέσμευση ότι σήμερα Δευτέρα 15/5, το πρωί, θα καταβληθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου 2017 και το αργότερο έως την Παρασκευή 19/5 θα εξοφληθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, προέβησαν η Διοίκηση και η Διεύθυνση του Ρ/Σ «Στο Κόκκινο 105,5».
Ταυτόχρονα η επιχείρηση ανέλαβε την υποχρέωση να ανακοινώσει μέσα στην ίδια εβδομάδα (15-19/5) την ημερομηνία που θα καταβληθεί η μισθοδοσία Απριλίου 2017.
Μετά τις διαβεβαιώσεις αυτές, αναστέλλεται η 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που είχαν εξαγγείλει  οι ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΕΡ για σήμερα Δευτέρα 15/5/2017.
Σε κάθε περίπτωση την Παρασκευή 19/5/2017 τα Σωματεία θα επανεκτιμήσουν την κατάσταση και θα πράξουν τα δέοντα προς συμφέρον των εργαζομένων.