ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Χάθηκε η ευκαιρία για το ΟΝΕ του Μαρινάκη...

...να εκπέμψει νωρίτερα - Δεν απέδωσαν οι επαφές με Κοντομηνά και Βρυώνη

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται πλέον, με ό,τι συνεπάγεται αυτό ως προς τα χρονοδιαγράμματα, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα προχωρήσει αυτόνομα το project της τηλεόρασης καθώς δεν απέδωσαν οι συζητήσεις που είχε με τους ιδιοκτήτες του ALPHA Δημήτρη Κοντομηνά και του Ε TV Φίλιππο Βρυώνη.
Οι συζητήσεις του προέδρου του Ολυμπιακού με τους δυο επιχειρηματίες δεν κατέληξαν σε συμφωνία και αιτία φέρεται να ήταν και στις δυο περιπτώσεις η απαίτησή του να έχει τον απόλυτο έλεγχο.
Είναι προφανές ότι το πλαίσιο και το περιεχόμενο των συζητήσεων ήταν διαφορετικό με.. κάθε ιδιοκτήτη, αλλά ευθέως ανάλογο του εύρους και της δυναμικής κάθε καναλιού… Κοινός παρονομαστής όμως και στις δυο περιπτώσεις ήταν ότι κουμάντο – για να το πούμε απλά, θα έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, γεγονός που δεν αποδέχθηκαν οι δυο ιδιοκτήτες, με αποτέλεσμα να ναυαγήσουν οι προσπάθειες για συμφωνία.
Ως εκ τούτου είναι οριστικό πια ότι ο εφοπλιστής θα ακολουθήσει αυτόνομη τηλεοπτική πορεία που σημαίνει ότι χάθηκε η ευκαιρία το νέο κανάλι να εκπέμψει νωρίτερα, αφού θα πρέπει πλέον να περιμένει την προκήρυξη του ΕΣΡ για το νέο διαγωνισμό ώστε να βγει στον «αέρα».
- πηγή: enimerosi24