ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Ένα πικρό (αλλά δυνατό) πρωτοσέλιδο

Το πρωτοσέλιδο του Goal είναι το καλύτερο, το πιο ωραίο –ωραίο μέσα στην πίκρα που σταλάζει– στον σημερινό Τύπο, αθλητικό και πολιτικό. Ίσως και ένα από τα καλύτερα της εφημερίδας από την ημέρα της έκδοσής της.
Πέρα από την έμπνευσή του (με τον Χριστό στον λόφο του Κορκοβάντο να κρατάει στην αγκαλιά του το μοιραίο αεροπλάνο που πήρε τη ζωή μιας ολόκληρης ομάδας, της Σαπεκοένσε και των συνοδών της), αποπνέει ευαισθησία.
Και εκφράζει τη θλίψη που νιώσαμε στην άλλη άκρη της γης για την τραγωδία περίπου ογδόντα ανθρώπων. Και για την τύχη που τους χτύπησε μέσα από τη χαρά της πρόκρισης στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα. Την οποία αν δεν είχαν πάρει, τώρα θα ζούσαν!
Τα στιγμιότυπα που είδαμε από τον.. ημιτελικό της Σαπεκοένσε της περασμένης Πέμπτης με την αργεντίνικη Σαν Λορέντσο, αυτόν που της άνοιξε την πόρτα για τον διπλό τελικό, και μαζί για τον κόσμο που δεν έχει επιστροφή, συγκλονίζουν. Η τύχη σε εκείνον τον αγώνα χαμογέλασε πλατιά –σαρδόνια αποδεικνύεται τώρα– στη βραζιλιάνικη ομάδα.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport (ΕΔΩ)