ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Νοστιμιές από Καλογεροπούλου - Τριανταφύλλου

Δύο κυρίες της δημοσιογραφίας, η Ελένη Καλογεροπούλου και η Ελλη Τριανταφύλλου το πήραν απόφαση και άνοιξαν το tasty-day (προσοχή δεν είναι εστιατόριο).
Συγκεκριμένα οι ίδιες ενθουσιασμένες αναφέρουν για το νέο εγχείρημά τους:
" Μας πήρε σχεδόν έναν χρόνο να το αποφασίσουμε και να στήσουμε την ιστοσελίδα tasty-day, γιατί οι ρυθμοί της ζωής είναι πια εξαιρετικά απαιτητικοί. Στο μεσοδιάστημα, ανακαλύψαμε έκπληκτες πόσοι φίλοι και συνάδελφοι έχουν βρει το δικό τους «καταφύγιο» στις κατσαρόλες, τα ταψιά και τα τηγάνια.  Βρήκαμε ακόμη συναδέλφους και φίλους που άλλαξαν ρότα ζωής και αποφάσισαν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το φαγητό.
«Ψαρέψαμε» δεκάδες ενδιαφέρουσες ειδήσεις από τον παγκόσμιο ιστό τις οποίες θα..
παρουσιάζουμε σταδιακά. Όλα, με την αυστηρή τήρηση του απαράβατου για μας κανόνα της «πηγής» προέλευσης κάθε είδησης ή συνταγής, αν δεν είναι από τις δικές μας.
Ονειρευόμαστε το tasty-day να γίνει η «κουζίνα μας». Το λατρεμένο δωμάτιο συνάντησης. Εκεί, που με ένα ποτηράκι κρασί, ένα ουζάκι, μια μπύρα ή ένα αγαπημένο τσιπουράκι, με μια τσακιστή ελιά και λίγο φρεσκοψημμένο ψωμάκι λέμε, και λέμε, και λέμε. Θα χαρούμε πολύ να γίνετε μέρος της παρέας μας. Να επιβραβεύετε τις καλύτερες συνταγές και να μας στέλνετε τις δικές σας.
Ελένη Καλογεροπούλου - Ελλη Τριανταφύλλου "