ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Ο Σρόιτερ στο «φάντασμα» του Allter

«Απο σήμερα το βράδυ στις 23.45, η εκπομπή Αυτοψία επιστρέφει. Επισκεπτόμαστε τα κτιρια φαντάσματα γνωστών επιχειρήσεων που έκλεισαν τα τελευταία χρόνια, μαζί με τους εργαζομένους που έζησαν ημέρες δόξας αλλά και το λουκέτο. Δείτε πως είναι σήμερα το Alter, το Athens Ledra, η Ηλεκτρονική και τα Τσιμέντα Χαλκίδας.»
Αυτά έγραψε ο τηλεπαρουσιαστής Αντώνης Σρόιτερ στο facebook για την εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.
Ο Σρόιτερ συναντά ανθρώπους, οι οποίοι μιλούν στην κάμερα της Αυτοψίας για τα «χρυσά» χρόνια, εξιστορούν πώς βρέθηκαν στον δρόμο από τη μια στιγμή στην άλλη, και επισημαίνουν.. ότι στα κτίρια έμειναν πλέον μόνο οι ταμπέλες για να θυμίζουν τις καλές εποχές.
Σημειωτέον ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha (με τον Σρόιτερ) και τον Νοέμβριο τερμάτισε στην πρώτη θέση με διαφορά από τον άμεσο ανταγωνισμό, ενώ προηγήθηκε και των δελτίων ειδήσεων όλων των καναλιών, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, τόσο στο σύνολο κοινού, όσο και στο κοινό 15-44.
Στο σύνολο κοινού το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ήταν πρώτο με 22,7% (764.842 τηλεθεατές), αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με 5 μονάδες.