ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Γιάννης Κουρτάκης: Δεν φοβάμαι, δεν εκβιάζομαι

Ανακοίνωση- απάντηση εξέδωσε ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης με αφορμή την αγωγή που έχει καταθέσει κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου προαναγγέλοντας νέα προσφυγή του στη Δικαιοσύνη. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
"Σχετικά με όσα συνέβησαν στο ακροατήριο του πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, όπου συζητείται αγωγή μου κατά του Π. Καμμένου για συκοφαντικούς ισχυρισμούς του με τους οποίους επιχείρησε να με συνδέσει με υπόθεση ναρκωτικών, καθώς και για άλλες συκοφαντίες:
1. Απέδειξα ότι ουδεμία σχέση έχω με την συγκεκριμένη υπόθεση ούτε και με τα όσα μου απέδωσε ο εναγόμενος Π. Καμμένος.
2. Ο συκοφάντης μου αντί να αντιληφθεί, έστω και στο σημείο αυτό το κακό που μου έχει..
κάνει, επέλεξε –προφανώς εκτελώντας το συμβόλαιο που του ανατέθηκε από τους γνωστούς χορηγούς του - να εντείνει την προσβολή, προσπαθώντας με νέα ψεύδη να δημιουργήσει την εντύπωση, ότι εμπλέκομαι στην συγκεκριμένη υπόθεση.
3. Παρέλειψαν σκοπίμως, τόσο ο συκοφάντης Καμμένος, όσο και η σύζυγός του, να πουν ότι η συνεργασία αυτή διεκόπη το 2012, ενώ ο Κοτσώνης κατηγορήθηκε το 2015, δηλ. σε χρόνο που προφανώς δεν γνώριζα και δεν μπορούσα να γνωρίζω την δραστηριότητά του. Και ενώ προκύπτει ξεκάθαρα ότι συνεργάστηκα αποκλειστικά σε μια εκδοτική δραστηριότητα η οποία δεν είχε την παραμικρή σκιά. Τους ισχυρισμούς αυτούς αναπαρήγαγε προθύμως και άνευ οιουδήποτε ελέγχου η ιστοσελίδα zougla.gr, υιοθετώντας τους και καθιστώντας τους αρκούντως γλαφυρούς.
4. Προφανώς η μια αγωγή δεν ήταν διδακτική για τον Π. Καμμένο. Η αλήθεια είναι ότι έχει ήδη κάμποσες καταδίκες για προσβολή προσωπικότητας . Ας ετοιμαστεί για άλλη μία. Όπως και οι "συνάδελφοι" της "ζούγκλας".
Τέλος, θέλω να ξεκαθαρίσω στον Πάνο Καμμένο, αλλά και σε όσους έσπευσαν να αναπαράγουν – προφανώς με τη χορηγία του ΟΠΑΠ - τις αθλιότητές του, ότι όσους ψευδομάρτυρες και αν προσλάβουν, όσους μιντιάρχες και να εντάξουν στο pay roll, δεν θα καταφέρουν να μετατρέψουν τη χώρα σε ένα απέραντο καζίνο.
Προσωπικά τους ενημερώνω ότι δεν υποχωρώ, δεν φοβάμαι και δεν εκβιάζομαι. Ραντεβού στα δικαστήρια…  

(UpD)
Και η ανακοίνωση του Μ. Βορίδη


 Με αφορμή το δημοσίευμα της ιστοσελίδας zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (δείτε το ΕΔΩ), ο συνήγορος του Γιάννη Κουρτάκη κ. Μάκης Βορίδης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με την ιδιοτητά μου του συνηγόρου του κ. Ιωάννη Κουρτάκη και σε σχέση με σημερινή ανάρτηση της ιστοσελίδας zougla.gr, διευκρινίζω τα ακόλουθα:
1. Ο συντάκτης του συκοφαντικού κειμένου γνωρίζει άριστα οτι ουδεμία φωτογραφία του Βαγγέλη Μαρινάκη ή οποιουδήποτε άλλου επέδειξα στο Δικαστήριο.
2. Άριστα γνωρίζει επίσης οτι βεβαίως και ούτε υπενόησα ούτε ενέπλεξα τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση αλλά αντιθέτως απέδειξα την ανυπαρξία οποιασδήποτε εμπλοκής του αφού ούτε ποινική δίωξη του ασκήθηκε ούτε καν ως μάρτυς δεν εκλήθη στην συγκεκριμένη υπόθεση.
3. Αντιθέτως απέδειξα ότι ακριβως μετα την αποτυχία να σπιλωθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έγινε απόπειρα σπίλωσης του εντολέα μου Ι. Κουρτάκη με την σύνδεση του με την υπόθεση αυτή.
4. Αυτονοήτως θα προστατεύσω την επαγγελματική μου τιμή και υπόσταση απο τις συκοφαντίες προσφεύγοντας στην δικαιοσύν稻.