ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Διεργασίες στον 5ο όροφο της Μιχαλακοπούλου

Ο ρόλος των Πρετεντέρη - Παπαχρήστου και τι κρύβουν τα ραντεβού Ψυχάρη με τον Αλαφούζο στον ΔΟΛ

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτηματα σχετικά με το ακριβές αντικείμενο των συζητήσεων ανάμεσα στον Σταύρο Ψυχάρη και τον Γιάννη Αλαφούζο. Το αφεντικό του ΣΚΑΪ πέρασε και χθες το κατώφλι της Μιχαλακοπούλου 80 και ανέβηκε στον 5ο όροφο όπου και το γραφείο του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ.
Είχε προηγηθεί πολύωρη συνάντηση την Κυριακή ξανά στη Μιχαλακοπούλου του Σταύρου Ψυχάρη με τον Γιάννη Αλαφούζο που συνοδευόταν από τους δικηγόρους του. Οι δυο άνδρες συζήτησαν, λέει, το ενδεχόμενο η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» να περάσει στον όμιλο του ΣΚΑΪ καθώς ο Ψυχάρης (που ποτέ δεν χώνεψε την..
«εφημερίδα του Καραπαναγιώτη») ενδιαφέρεται να κρατήσει μόνο το κυριακάτικο ΒΗΜΑ.
Σε περίπτωση που ΤΑ ΝΕΑ περάσουν στον όμιλο Αλαφούζου πιθανότερος διευθυντής θα είναι ο Γιάννης Πρετεντέρης που διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον Γιάννη Αλαφούζο ο οποίος τον ήθελε και στον ΣΚΑΪ. Σημαντικό ρόλο στην προσέγγιση Αλαφούζου - Ψυχάρη λέγεται ότι έπαιξε κι ο αρθρογράφος - σχολιαστής Γ. Χρ. Παπαχρήστος που βρίσκεται εδώ και καιρο στην υπηρεσία και των δύο μιντιαρχών καθώς σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα μέσα από τη στήλη του «Το Στίγμα» στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ αλλά ταυτόχρονα συνεργάζεται και με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.. (δείτε ΕΔΩ)
Σε εξέλιξη βρίσκονται και επαφές του Ψυχάρη με την πλευρά Μαρινάκη (Koυρτάκης) σχετικά με την εξαγορά του ραδιοσταθμού BΗΜΑ FM. Προς το παρόν οι συζητήσεις έχουν κολλησει στο υψος του τιμήματος (δείτε ΕΔΩ)
Οι (απλήρωτοι) εργαζόμενοι της Μιχαλακοπούλου, που πλέον δεν γνωρίζουν τι τους ξημερώνει, αγωνιούν για την έκβαση όλω αυτών των συζητήσεων. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρουν πως η συγκεκριμένη «αναζήτηση επενδυτών» με εκποίηση περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ θα προκαλέσει ντόμινο δυσμενών εξελίξεων για τον ιστορικό Οργανισμό.