ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Με δύο κανάλια ο Θοδωρής Κυριακού

Επανέρχονται δυναμικά και πιο ισχυρά  στο Μαρούσι τα σενάρια περί μετάλλαξης του τηλεοπτικού χαρακτήρα του Μακεδονία TV.
Η οικογένεια Κυριακού και οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 έχουν βάλει μπροστά το σχέδιο για τη μεταφορά της έδρας του καναλιού από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, γεγονός που θα σημάνει και την αλλαγή του ονόματός του και τη μετατροπή του σε ένα θεματικό -καθαρά ψυχαχωγικό- τηλεοπτικό προϊόν. Mε τον τρόπο αυτό, η πλευρά του Θοδωρή Κυριακού καταδεικνύει την πρόθεσή της να δώσει στίγμα με δύο κανάλια διαφορετικής φυσιογνωμίας στο νέο τηλεοπτικό τοπίο.
Βασική στόχευση της διοίκησης του ΑΝΤ1 είναι τα πρώτα μεγάλα βήματα να γίνουν πριν.. από το τέλος του 2016 και μέσα σε ένα εξάμηνο να έχει ολοκληρωθεί πλήρως το project, ώστε αργότερα και κατόπιν των σχετικών αποφάσεων του νεοσύστατου ΕΣΡ να διεκδικήσει θεματική άδεια.
Μέχρι τότε, το κανάλι θα εκπέμπει κανονικά και, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς που λαμβάνουν χώρα στο Μαρούσι, σε πρώτη φάση το πρόγραμμά του θα περιλαμβάνει τέσσερις καθημερινές ψυχαγωγικές εκπομπές, καθώς και ακόμα περισσότερες επαναλήψεις παλαιότερων επιτυχημένων σειρών του ΑΝΤ1.
Αν και οι άνθρωποι του ομίλου θα στήσουν το νέο προϊόν (υπάρχει πρόταση για την αξιοποίηση ακόμα και εν ενεργεία παρουσιαστών του ΑΝΤ1), ο υπό αναδημιουργία τηλεοπτικός σταθμός δεν πρόκειται να συστεγαστεί με τον ΑΝΤ1 και, ως εκ τούτου, αναζητούνται ήδη κτίρια για τις εγκαταστάσεις.
Το όλο εγχείρημα συντονίζει ο Τζώνη Καλημέρης.
- πηγή: Secret / Παραπολιτικά