ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Μόνο για το MEGA ενδιαφέρεται ο Ιβάν Σαββίδης


Μειωμένο αισθητά έως ανύπαρκτο πλέον το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για το STAR, δεδομένου ότι οι εξελίξεις μετά την απόφαση του ΣτΕ καθιστούν τις διαπραγματεύσεις χωρίς ιδιαίτερο νόημα, αφού ο έλεγχος θα παραμένει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Αντίθετα όμως το ενδιαφέρον του επιχειρηματία μονοπωλεί πια το MEGA! Το μεγάλο κανάλι είναι ο μοναδικός σταθμός που ο επιχειρηματίας έχει εστιάσει θεωρώντας ότι οι εξελίξεις και η τροπή των πραγμάτων με το τηλεοπτικό καθεστώς στην ουσία να επιστρέφει στην προηγούμενη κατάσταση.
Και πράγματι τα στοιχεία του MEGA, δηλαδή η βιβλιοθήκη του σε συνδυασμό με το.. brand name συνιστούν ένα τηλεοπτικό εκτόπισμα που έχει χαρακτηριστικά υπέρ όπλου στα χέρια ενός συνετού επιχειρηματία!
Για αυτό και το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη που κινείται μεθοδικά, μελετώντας προσεκτικά κάθε του κίνηση ξεκαθαρίζει ότι το ενδιαφέρον για την εξαγορά του μεγάλου καναλιού είναι στην ουσία η μοναδική στόχευση για την είσοδο του στην τηλεοπτική αγορά.
- πηγή: enimerosi24