ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

«Οργισμένος και απογοητευμένος ο κυρ Χρήστος»

Τελικά ποιος επενδύει στο Documento του Κώστα Βαξεβάνη;

Εχει γραφεί αρκετές φορές (και από τους zoornalistas) η πληροφορία ότι ο επιχειρηματίας και εκδότης της ιστορικής εφημερίδας «Πρώτη» Χρήστος Καλογρίτσας επενδύει στην εφημερίδα «Documento», που βγαίνει στα περίπτερα αυτή την Κυριακή (20 Νοεμβρίου) από τον Κώστα Βαξεβάνη. Γι αυτό η πλευρά Καλογρίτσα «πάγωσε», λέει, και την επανέκδοση της «Πρώτης».
Κάποιοι όμως λένε ότι η πλευρά Καλογρίτσα μετά την πρόσφατη περιπέτεια της οικογένειας με τις τηλεοπτικές άδειες δεν θέλει ούτε να ακούει για media. Mάλιστα όπως γράφει ο Γ. Παπαχρήστος στη στήλη του στα «Νέα», ο Χρήστος Καλογρίτσας υποβάλλεται το τελευταίο διάστημα σε συστηματικό μασάζ από πολλούς και διάφορους που έχουν αναλάβει ρόλο "κυανόκρανου" μεταξύ του επιχειρηματία και της κυβέρνησης.
Στόχος είναι, λέει, να μην εκραγεί ο Καλογρίτσας και να μην ισοπεδώσει τα πάντα το..
εκρηκτικό του μείγμα που αποτελείται από οργή, απογοήτευση και έντονη επιθυμία να ανταποδώσει «το κακό που του έγινε, σε εκείνον και την οικογένειά του».

ΥΓ  Κάποιοι λένε πως δεν είναι ο κυρ Χρήστος που έχει εμπλοκή με το φύλλο του Κ. Βαξεβάνη, αλλά ο γιός του Ιωάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας ο οποίος στις 26 Σεπτεμβρίου όταν ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή του από τη διαδικασία αδειόδότησης δήλωνε: «Θα προστατεύσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, παρότι χάνω 3 εκατομμύρια ευρώ, που αντιστοιχούν στην εγγυητική επιστολή, την οποία έχω καταθέσει. Η παρεμπόδισή μου αυτή είναι πρόσκαιρη. Θα είμαι εδώ και στα Μέσα Ενημέρωσης...». To σίγουρο είναι πως η εταιρεία της οικογένειας Καλογρίτσα εκδίδει τη νέα εφημερίδα.