ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Γιατί τάσπασε η Κάτια Μακρή με τον Χατζηνικολάου

Η ρήξη με τους Βαρδινογιάννηδες κι η οργή του εκδότη που μιλάει για αχαριστία
 
Η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή κρατούσε το μεσημεριανό 12 με 1 του Real 97.8 και ήταν στη συχνότητα από το ξεκίνημά της. Μία απώλεια περισσότερο συμβολική θα λέγαμε μια και τα νούμερά της δεν ήταν και τόσο μεγάλα στις ακροαματικότητες.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει πρόταση πακέτο από το Star για ολοκληρωμένη παρουσία εκεί και διευθυντική θέση αλλά, εμάς, περισσότερο μας μοιάζει όλο αυτό πως γίνεται στο πλαίσιο της ρήξης που υπάρχει ανάμεσα στο Νίκο Χατζηνικολάου και την πλευρά Βαρδινογιάννη.
Η συζήτηση (ανακοίνωση στην ουσία, το ανακοίνωσε απλώς) με τον Χατζηνικολάου.. πραγματοποιήθηκε χθες και, όπως πληροφορούμαστε, ο τελευταίος έγινε «τούρμπο» με αποτέλεσμα να της πει πως σταματούν άμεσα τη συνεργασία.
Προφανώς η Κάτια Μακρή ζήτησε να συνεχίσει για ένα μικρό διάστημα αλλά, ευλόγως, ο Χατζηνικολάου το αρνήθηκε. Ίσως και γιατί την έπαιρνε μαζί του όπου πήγαινε έως τώρα, οπότε (θα) θεώρησε αχαριστία τη στάση της.
Εννοείται πως σταματά από το Real Group συνολικά, ραδιόφωνο κι εφημερίδες.
πηγή: e-tetradio.gr