ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Φονιάδες των μυαλών, Αμερικάνοι

Η μαντινάδα του Σταύρου Θεοδωράκη για τον Ομπάμα κι ενα σχόλιο στο fb

O Σταύρος Ποτάμης- Θεοδωράκης έγραψε στο facebook:
«Τους ακούω και δεν θέλω να το πιστέψω. Κάποιοι τοπικοί παράγοντες, κάποιοι επαγγελματίες συνδικαλιστές επιμένουν να ταυτίζονται με τους ψεκασμένους της ακροαριστεράς και της ακροδεξιάς που αναφωνούν "Obama go home". Ο Πρόεδρος Ομπάμα έχει βρεθεί δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια της κρίσης και η επίσκεψή του στην Ελλάδα, έστω και στο τέλος της θητείας του, στέλνει ένα θετικό μήνυμα για τη χώρα.
Θα ήταν ακόμη πιο σημαντικό αν τον άφηναν να απευθυνθεί στην παγκόσμια κοινότητα..
από την Πνύκα με φόντο τον Παρθενώνα, αλλά η αδυναμία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να εγγυηθούν την ασφάλεια του Αμερικανού Προέδρου κατέστρεψε και αυτή την ευκαιρία. Ας προσπαθήσει τουλάχιστον η κυβέρνηση να αξιοποιήσει τη διεθνή ακτινοβολία του προκειμένου να προωθήσει τις θέσεις μας για το χρέος, το προσφυγικό και το Κυπριακό. Και ας μεταφέρει κάποιος στον Μπαράκ Ομπάμα την παραίνεση ενός κρητικού μαντιναδολόγου:
"Ομπάμα φίλε των φτωχών, γίνε και των προσφύγων, γίνε ελπίδα των πολλών και φόβος των ολίγων"»...

ΥΓ Κι ένα σχόλιο του Δ. Σούλτα στο fb:
«"'Ομπάμα φίλε των φτωχών/ γίνε και των προσφύγων / γίνε ελπίδα των πολλών / και φόβος των ολίγων", έγραψε στο προφίλ του ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Ένα έχω να πω για τη πνευματική κατάσταση του Σταύρου: Φονιάδες των μυαλών, Αμερικάνοι.»