ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Γλυκανάλατες χιπστεριές

Θέλω να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη από τους φαν του Μπάρακ που δεν μπορώ - ως άνεργος- να ενθουσιαστώ γιατί ήρθε ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ και μου είπε "φουστανέλα", "σπανακόπιττα" και "ούζο" με ολίγον Περικλή και ολίγον Αντετοκούμπο, με μια πινελιά από ερωτευμένους κάτω από φεγγάρι.
Συγγνώμη που δεν μπορώ να κατανοήσω πώς μπορούν να λυθούν αμιγώς πολιτικά ζητήματα με γλυκανάλατες χιπστεριές, πώς μπορεί κάποιος να δει "λύσεις" εκεί που υπάρχουν μόνο επικοινωνιακά στερεότυπα.
***
"Όλοι ερωτευόμαστε κάτω από το ίδιο φεγγάρι", είπε ο Αχμέτ στη Φατιμά την ώρα που του έσκαγε.. στο κεφάλι προϊόν made in USA από μη επανδρωμένο, προσφέροντας του τη μοναδική εμπειρία να είναι η τελευταία φορά που βλέπει το φεγγάρι.

***
"Όποιος ζητά ελάφρυνση του χρέους προσφέρει πολύ κακή υπηρεσία στην Ελλάδα", δήλωσε σήμερα ο Σόιμπλε, κάνοντας σαφές το πόσο δραστικά άλλαξε η γερμανική στάση μετά τα χαριτωμένα του Ομπάμα από την Αθήνα για Περικλήδες, φεγγάρια και λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το χρέος σας.

***
Ο Ομπάμα μας είπε ότι πρότυπο λειτουργίας της Δημοκρατίας είναι το... ΝΑΤΟ, ως ένας συνασπισμός δημοκρατικών κρατών. Έκανα λάθος που δεν έβαλα κράνος, με το που ξεκίνησε η ομιλία. Μπορεί να με βρει καμιά κοτρώνα στο δόξα πατρί και να πάω άκλαφτος.

Δημήτρης Σούλτας
(από το fb)