ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ο ατρόμητος Γκλέτσος και τα αγριόσκυλα της Στυλίδας

Διχασμένη εμφανίζεται η κοινωνία της Στυλίδας μετά την απόφαση του δημάρχου Απόστολου Γκλέτσου να θανατωθεί αδέσποτος σκύλος. Συγκεκριμένα ο πρώην ηθοποιός και νυν δήμαρχος Στυλίδας βρέθηκε στο στόχαστρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας που τον κατήγγειλαν ότι χαρακτήρισε από μόνος του, ένα αδέσποτο σκύλο της περιοχής, ως επιθετικό και στη συνέχεια έδωσε εντολή σε ιδιώτη κτηνίατρο να του κάνει ευθανασία.
«Έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα στη Στυλίδα κι έπρεπε να πράξω άμεσα για τη δημόσια ασφάλεια», ήταν η απάντηση Γκλέτσου στην καταγγελία του Φιλοζωικού Συλλογου Φθιώτιδας και πολλοί ήταν αυτοί που συμφώνησαν μαζί του.
«Πριν από κάποιες ημέρες δέχθηκα τηλεφώνημα από κάτοικο της Στυλίδας ότι αδέσποτος σκύλος έξω.. 
από σούπερ μάρκετ επιτέθηκε στον ίδιο και σε άλλα δύο άτομα και τον δάγκωσε. Απευθύνθηκα στην Αστυνομία Στυλίδας όπου μου είπαν πως αρμόδιος για τα αδέσποτα είναι ο Δήμος», ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος στο σάιτ stilida.com και συμπλήρωσε:
«Είπα στους συνεργάτες μου να καλέσουν το Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας αλλά το τηλέφωνό τους δεν απαντούσε .Έξω από το σούπερ μάρκετ επικρατούσε χαμός γιατί ο συγκεκριμένος σκύλος φόβιζε όσους πήγαιναν να μπουν μέσα. Όλοι ξέρουμε ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα στη Στυλίδα. Έπρεπε να πράξω άμεσα για τη δημόσια ασφάλεια. Με μεγάλο κόπο κατάφερα να ακινητοποιήσω το σκύλο και στη συνέχεια τον μετέφερα σε κτηνίατρο όπου του έγινε ευθανασία. Κατόπιν πήρα ο ίδιος το θανατωμένο ζώο και το έθαψα"...