ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Γιατί ο Παπαχρήστος τσαντίστηκε με τον Χατζηνικολάου

Εγραφε στη στήλη του (Στίγμα) ο Παπαχρήστος πως «αυτό που γίνεται με το ΠαΣοΚ, δεν έχει προηγούμενο. Για ό,τι συμβαίνει σε αυτήν τη χώρα ευθύνεται απολύτως το ΠαΣοΚ. Είναι κακός ο…καιρός; Το ΠαΣοΚ. Έπεσε ίωση στον πληθυσμό; Και γι’ αυτό το ΠαΣοΚ ευθύνεται. Τα πάντα λέμε, το ΠΑΣΟΚ».
Και αναφέρει δύο παραδείγματα, γι’ αυτούς που συντηρούν την εικόνα «ΠΑΣΟΚ, επτά πληγές του Φαραώ».
Το ένα, για ένα μετακλητό υπάλληλο που είχε εργαστεί πριν 10 – 12 στο γραφείο του υφυπουργού Λάκη Φωτιάδη, τον οποίον στο διαδίκτυο αλλά και στις εφημερίδες, τον παρουσίασαν «στενό συγγενή υπουργού του ΠΑΣΟΚ». Ο κύριος αυτός είχε.. συλληφθεί παραμονή πρωτοχρονιάς σε ένα ρειβ πάρτυ, όπου η Αστυνομία μπούκαρε και βρήκε, σε κάποιους απ’ τους μετέχοντες, μικροποσότητες ναρκωτικών.

Το άλλο παράδειγμα αφορά την Real News. Όπως γράφει ο Παπαχρήστος:
"Η εφημερίδα του Χατζηνικολάου αποκαλύπτει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την ιστορία αυτού του χρυσού εργατοπατέρα της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ Ρίζου Ρίζου, στενού συνεργάτη και φίλου του Φωτόπουλου, ο οποίος πιάστηκε «με τη γίδα στην πλάτη» .
Το δισέλιδο ρεπορτάζ εικονογραφείται με διάφορες φωτογραφίες. Στο κέντρο υπάρχει μία που δείχνει τον εργατοπατέρα, πίσω ακριβώς από τον Γιώργο Παπανδρέου και ακριβώς από κάτω η εξής λεζάντα: «Οι συνδικαλιστικοί αγώνες και οι επαφές του Ρίζου Ρίζου με την πολιτική ηγεσία, έγιναν επενδύσεις»!!!
Δεν ξέρω ποιος επέλεξε την φωτογραφία και ποιος έγραψε την λεζάντα, αλλά όποιος και να το ‘κανε είναι επιεικώς άσχετος:  Ο Ρίζος δεν ήταν ποτέ ΠΑΣΟΚ! Ήταν αρχικά ΚΚΕ και μετά μεταπήδησε στο χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς και εσχάτως στο ΣΥΡΙΖΑ!.."
-από το nonews-news