ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014

Η δυσαρέσκεια του Χιώτη, οι υποσχέσεις του Ψυχάρη και οι συνταξιούχοι της Μιχαλακοπούλου

Δυσαρεστημένος εμφανίζεται ο πολιτικός συντάκτης και διευθυντής του ΒΗΜΑ Fm, Βασίλης Χιώτης καθώς ο ρόλος του περιορίζεται σημαντικά αφού από τη νέα χρονιά αλλάζει ο ενημερωτικός χαρακτήρας του ραδιοσταθμού.
Πλέον το ραδιόφωνο της Μιχαλακοπούλου τις περισσότερες ώρες της ημέρας θα λειτουργεί αποκλειστικά με μουσικό (φθηνό) πρόγραμμα.
Από την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης καθησυχάζει το έμπιστο στέλεχός του, λέγοντάς του συνεχώς πως τα πράγματα αλλάζουν ραγδαία στον ΔΟΛ και ότι σε αυτές τις αλλαγές ο Χιώτης πρόκειται να παίξει.. 
σημαντικό ρόλο. Αφήνει μάλιστα να εννοηθεί πως το μέλλον του νυν διευθυντή του «Βήμα FM» είναι πλέον στα έντυπα του ΔΟΛ και μάλιστα στο ημερήσιο φύλλο του 4ου ορόφου... Αμεση σχέση με το τελευταίο έχει και η πληροφορία που γράψαμε (εδώ) περί συνταξιοδότησης του νυν διευθυντή της εφημερίδας «Τα Νέα», Χρήστου Μεμή...