ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Βαρύ κλίμα στον Πήγασο - 50 απολύσεις θέλει ο Φώτης!

Ποιο στέλεχος αποχωρεί μετά τις μεθοδεύσεις Μπόμπολα - Ενα μήνα «μέσα» οι εργαζόμενοι

Tα φίδια έχουν αρχίσει να ζώνουν για μια ακόμη φορά τους εργαζόμενους στο συγκρότημα του Πήγασου, εξ αιτίας των νέων περικοπών που θέλει να εφαρμόσει ο Φώτης Μπόμπολας από τις πρώτες κιόλας ημέρες της νέας χρονιάς.
Την περασμένη Παρασκευή ο  Μπόμπολας κάλεσε στο γραφείο του την εκπρόσωπο των δημοσιογράφων της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ και της περιέγραψε την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το «μαγαζί».. Ταυτόχρονα την ενημέρωσε ότι εξαιτίας της οικονομικής στενότητας είναι αναγκασμένος να προχωρήσει άμεσα στην απόλυση 50 εργαζόμενων από τον Πήγασο.
Η διαρροή της συγκεκριμένης «είδησης» στους διαδρόμους του Εθνους έφερε ανησυχία και.. 
προβληματισμό για τον τρόπο με τον οποίο ο Φώτης Μπόμπολας θα εφαρμόσει το πλάνο των περικοπών. Αν δηλαδή θα αρκεστεί στις συγκεκριμένες 50 απολύσεις ή θα ζητήσει να πέσει ένα ακόμη τσεκούρωμα στις αμοιβές των εργαζομένων. Κι όλα αυτά παρά την έκρηξη της κυκλοφορίας που καταγράφει το «Εθνος της Κυριακής» που μπορεί να οφείλεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στα βιβλία του Καζαντζάκη , αλλά όσο νάναι φέρνει κι έσοδα στο «μαγαζί».
Ο προβληματσμός μεταξύ των εργαζόμενων  ούτως ή άλλως είναι έντονος το τελευταίο διάστημα στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου. Οπως έχει γίνει γνωστό.... αρμοδίως στους διαδρόμους του συγκροτήματος του Πήγασου, εφεξής αλλάζει ο τρόπος καταβολής των δεδουλευμένων και πλέον οι λογαριασμοί μισθοδοσίας θα «ενημερώνονται» κάθε 15 του μήνα. Την ίδια στιγμή όπως λένε οι πληροφορίες, ο Μπόμπολας έχει βάλει ήδη  μέσα έναν μήνα τους εργαζόμενους.
Πληροφορίες θέλουν στέλεχος από την διευθυντικη ομάδα του ΕΘΝΟΥΣ να αποχωρεί σύντομα από τη Μεταμόρφωση...
- από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας Το Ποντίκι