ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Στα δικαστήρια για τον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Εύα Μαυρογέννη και άλλοι έξι αλληλέγγυοι στον αγώνα κατά του «μαύρου» που επιχείρησε να επιβάλλει η κυβέρνηση στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, δικάζονται την Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου, στο 5ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.
Η δημοσιογράφος οδηγείται στο εδώλιο επειδή απλώς έκανε τη δουλειά της, καλύπτοντας την ειρηνική διαμαρτυρία, που οργανώθηκε τον περασμένο Αύγουστο στις κεραίες εκπομπής του Υμηττού, για τη μη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ, η οποία διέτασσε την επαναφορά του ραδιοτηλεοπτικού σήματος της ΕΡΤ.
Για την δίκη (Κτίριο 8, πρώην σχολή Ευελπίδων) ο εισαγγελέας έχει καλέσει ως πρώτο μάρτυρα.. 
τον Ειδικό Διαχειριστή Γκίκα Μάναλη, αφού εκείνος είχε στραφεί με μήνυση κατά των συλληφθέντων, ισχυριζόμενος ότι προκάλεσαν ζημιές στους πομπούς.
Η ΕΣΗΕΑ καλεί όλους στα Δικαστήρια, αύριο Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 12 το μεσημέρι, στο 5ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, στη σχολή Ευελπίδων. Oπως αναφέρει η παρουσία όλων  θα σηματοδοτήσει την αδιαπραγμάτευτη στάση, για το ότι η θέση της δημοσιογραφίας δεν είναι στο εδώλιο του κατηγορουμένου.