ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Φιλιππίδης: Δεν έδωσα δάνεια σε μιντιάρχες και εφοπλιστές

«Θα επιστρέψω το συντομότερο δυνατό από το εξωτερικό»

Ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμειυτηρίου, Αγγελος Φιλιππίδης βγήκε από το πρωί στα κανάλια και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο εξωτερικό και πως ενημερώθηκε για το ένταλμα σύλληψής του από το Διαδίκτυο. Διευκρίνισε ότι θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό από το προγραμματισμένο ταξίδι του, για να δώσει εξηγήσεις στην ελληνική δικαιοσύνη.
Ο πρώην πρόεδρος του ΤΤ μίλησε και στην εκπομπή "Με ανοιχτά Αυτιά" και στον «φίλο Νίκο Νικολόπουλο» (του «Ε») είπε ότι δεν έδωσε ποτέ δάνεια σε μιντιάρχες και σε εφοπλιστές. Κι αυτό  γιατί αν έδινε σε κάποιον μιντιάρχη «θα άρχιζαν οι πιέσεις και οι εκβιασμοί από τους..
υπόλοιπους για να πάρουν κι αυτοί δάνειο»...
O Φιλιππίδης ζήτησε όταν επιστρέψει, κατά την διάρκεια της κατάθεσης του στη Δικαιοσύνη να υπάρχει κάμερα για να καταγράφει και να μεταδίδει ζωντανά τα όσα θα πει «για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια».
Το ίδιο είπε και στον Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ενώ υποστήριξε πως δεν ξέρει γιατί κατηγορείται ο Κοντομηνάς και ότι η συνεργασία που είχε μαζί του δεν είχε κανένα πρόβλημα και η έκθεση για τις κάρτες ήταν ευνοϊκή.
Eπίσης μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναρωτήθηκε γιατί ελέγχεται το ΤΤ με τα λιγότερο επισφαλή δάνεια και υποστήριξε ότι λόγω της κρίσης θα ήταν μέντιουμ αν είχε 0% επισφάλεια. Υποστήριξε ότι τα δάνεια δόθηκαν με ομόφωνες αποφάσεις και τήρηση όλων των διαδικασιών και πως «καλώς δόθηκαν».