ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Τατσόπουλος, μαινόμενος: «Παλιομ...α που νομίζεις ότι έγινες και παράγων»

Οκ, δεν είναι δύσκολο να κάνεις τον Πέτρο Τατσόπουλο να εξαγριωθεί. Το καταλαβαίνετε κι εσείς. Ούτε καν να τον κάνεις να πέσει σε παγίδα. Ευκολάκι, επίσης.
Ωστόσο, ο αποκαλυπτικός διάλογος που είχαμε χθες το βράδυ στο facebook, στο αγαπημένο πεδίο αντιπαράθεσης του κ. Τατσόπουλου όταν δεν βρίσκεται στα τηλεοπτικά πλατό, έβγαλε είδηση. Και δημιουργεί τεράστιο ζήτημα για τον «105.5 Στο Κόκκινο», ένα θέμα στο οποίο θα επανέλθουμε εδώ και στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Ιδού ένα μικρό απόσπασμα από τον... ευφυή και... ήπιο λόγο του κύριου βουλευτή:
«Ν' απαντήσω στον Κανελλόπουλο που, ως γνωστόν, είναι πανταχού παρών, ακόμη κι εκεί που νομίζω ότι βρισκόμαστε και συζητάμε μονάχα ο Τσίπρας κι εγώ. Είσαι δημοσιογράφος εσύ, βρε γελοίε ή η Βασιλειάδου στο ρόλο της καφετζούς; Ποιός σου είπε ότι ΔΕΝ μου πρότεινε ο Τσίπρας να πάρω εκπομπή στο "Κόκκινο"; Σου το είπα εγώ ή σου το είπε ο Τσίπρας -οι μόνοι παρόντες στην κουβέντα; Τόσο μαλάκα με θεωρείς, να βγω και να πω δημόσια ένα τόσο χοντρό ψέμα και να ρισκάρω να βγει μετά ο Τσίπρας να με αδειάσει πάλι δημόσια; Ούτε είπα ποτέ ότι δεν πήγα στο "Κόκκινο" επειδή είναι κομματικός ραδιοσταθμός -όπως έγραψες στην εφημερίδα- αλλά επειδή προτιμώ ν' απευθύνομαι σε ουδέτερο, εν δυνάμει φιλικό ή ακόμη κι εχθρικό ακροατήριο. Εάν επίσης δεν έχεις μεγαλώσει στη Βόρεια Κορέα, θα γνωρίζεις ότι ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ στις δημοκρατίες τα ΜΜΕ προβάλλουν τις ενδοκομματικές κόντρες των αντιπάλων τους, δεν χρειάζεται να έχει κανείς ιδιαίτερη νοημοσύνη για να το καταλάβει».
Όλο τον απολαυστικό διάλογο μπορείτε να τον διαβάσετε εδώ (στο post με τη Ραχήλ Μακρή). Δείτε τον κι επανερχόμαστε λίαν συντόμως έστω κι αν... «χέστηκε» ο κ. Τατσόπουλος, έστω κι αν είμαι... «γελοίος», έστω κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προσμετρήσει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές «ότι εκείνος ο μαλάκας πήρε 18.000 ψήφους στη Β΄Αθήνας -την πιο δύσκολη περιφέρεια της χώρας- και βγήκε 8ος ανάμεσα στους 42 υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ, από τους οποίους εκλέχτηκαν οι 13» και τον πετάξει εκτός ψηφοδελτίων του κόμματος.
Πρέπει να τεθούν όμως κάποια ερωτήματα για το ραδιόφωνο του «105.5 Στο Κόκκινο» και να δοθούν απαντήσεις.
(συνεχίζεται)
 Δημήτρης Κανελλόπουλος / e-tetradio.gr