ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

Καμμένος κατά Ψυχάρη - Μπόμπολα: Θα τους τσακίσω!

Οι καταγγελίες για το εξοχικό της πεθεράς του Πάνου Καμμένου στην Ικαρία εξοργίζουν τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο οποίος μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ λέγοντας πως η πεθερά του πήρε την επιδότηση πριν παντρευτεί ο ίδιος την κόρη της και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Έπρεπε η πεθερά μου να γνωρίζει το 2003 ότι θα κάνει εμένα γαμπρό το 2004;».
Ταυτόχρονα, ο  Καμμένος προειδοποίησε ότι θα κάνει αγωγές στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και στον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε, ενώ πρόσθεσε ότι δέχεται πλήγματα από τους εκδότες Μπόμπολα και Ψυχάρη λέγοντας χαρακτηριστικά»: «Δεν εκβιάζομαι, θα τους τσακίσω, και..
ας με κάψουν ζωντανό... ούτε θα κάνω συμβιβασμό για τίποτα».
Η πρώτη αντίδραση από τον ΔΟΛ ήρθε από τον γνωστό δημοσιογράφo, Γιώργο Παπαχρήστο, ο οποίος με σχόλιό του στο Twitter, χωρίς να αναφέρει το όνομα του Πάνου Καμμένου, σημειώνει «Βρίζεις, απειλείς, συκοφαντείς, απαξιώνεις, και επιπλέον κάνεις και τον ήρωα! Κι όλα αυτά για να αποφύγεις τις απαντήσεις. Ως πότε, πιστεύεις;».
- newpost