ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Τι πούλησε η Κontra News του Κουρή

O διευθυντής Τσιρογιάννης κι ο αρθρογράφος Παπαγιάννης
** ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ σχετικά επίπεδα η κυκλοφορία της νέας εφημερίδας του Γιώργου Κουρή την πρώτη εβδομάδα της στα περίπτερα. Χάρη στην προβολή της (kontra channel, Real fm κλπ) κατάφερε την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της, (την περασμένη Δευτέρα 4/11) και πούλησε 21.570 φύλλα. Τις επόμενες ημέρες η εφημερίδα «Κontra News πούλησε 12.720 φύλλα (Τρίτη) και 10.380 φύλλα (Τετάρτη).
** Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ περί χορήγησης σε 5.000 αναγνώστες, δημοσιογραφικών ταυτοτήτων συνεργάτη-ανταποκριτή, φαίνεται πως έπιασε τόπο. Η ιδέα του Γιώργου Κουρή ίσως να αποδειχτεί αφού φυσικά και δεν του κόστισε τίποτε και είναι πιθανόν η Κontra News να απέκτησε με τη μια 5.000 αναγνώστες που θα θέλουν να έχουν «δημοσιογραφική ταυτότητα».
** ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ στο φύλλο του Κουρή, που πωλείται προς 50 λεπτά, είναι ο γνωστός από την..
«Αυριανή» Γ. Τσιρογιάννης, οι υπογραφές δημοσιογράφων είναι ελάχιστες έως ανύπαρκτες (με εξαίρεση αυτή του Γ. Παπαγιάννη), ενώ στην τελευταία σελίδα υπάρχει και η στήλη του γνωστού Χάρρυ Κλυνν (Που πας ρε Χάρρυ;). Οι αναγνώστες ανταποκριτές-ρεπόρτερ έχουν το δικό τους.. δίστηλο σε κάποια από τις πολύ λίγες σελίδες της εφημερίδας.
** ΤΩΡΑ μένει να δούμε που τελικά θα κάτσει κυκλοφοριακά η νέα εφημερίδα του Κουρή, αν και στα δελτία κυκλοφοριών των πρακτορείων Τύπου εμφανίζονται εφημερίδες που πουλάνε 80 φύλλα πανελλαδικά!