ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Κάποιοι εκδότες συνεχίζουν προκλητικά να πλουτίζουν

To άρθρο της Τζάκρη και οι ευθείες βολές Καμμένου κατά Ψυχάρη, ΔΟΛ και Μεγάρου Μουσικής

** MIA OΛΟΚΛΗΡΗ σελίδα αφιέρωσε η Εφημερίδα των Συντακτών στο φύλλο του Σαββατοκύριακου για να φιλοξενήσει άρθρο της Θεοδώρας Τζάκρη. Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Πέλλας εξηγεί γιατί υπερψήφισε την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η φωτογραφία της Τζάκρη, με πρεσβυωπικά(;) γυαλιά και iphone στο χέρι, που εικονογραφεί την σελίδα είναι προσεκτικά επιλεγμένη και παραπέμπει σε μια σοφιστικέ, σκεπτόμενη και πολυπράγμονα πολιτικό.
** Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ των Συντακτών φιλοξενεί και συνέντευξη του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, που επισημαίνει (κι αυτός) ότι «δεν υπάρχει κεντρική συμφωνία με..
τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ κατηγορεί τον Σαμαρά ως «πολιτικό απατεώνα στο θέμα της επιτροπής του μνημονίου».
** Ο ΠΑΝΟΣ Καμμένος ερωτηθείς, από τον Τάσο Τσακίρογλου, για τις επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα από εκδοτικά συγκροτήματα  πέρασε στην αντεπίθεση εναντίον του ΔΟΛ: «Βλέποντας εφημερίδες να κλείνουν, δημοσιογράφους και τεχνικούς να χάνουν τις δουλειές τους, κάποιοι εκδότες συνεχίζουν προκλητικά να πλουτίζουν είτε μέσω ΜΜΕ που κατέχουν είτε μέσω ΜΚΟ όπως είναι το Μέγαρο Μουσικής. Εμείς θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τον ΔΟΛ όχι για αυτό που είναι αλλά για αυτό που κάνει. Επιτέλους πρέπει να σταματήσει αυτό που είχε αναφέρει κάποτε ο Κ. Καραμανλής, δηλαδή οι νταβατζήδες της πολιτικής ζωής του τόπου».
** ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στην εφημερίδα των Συντακτών και στον Φώτη Παπούλια, έδωσε κι ο βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, που θεωρεί ότι «τελειώνει ο πολιτικός χρόνος του Σαμαρά». Ο Παπαδημούλης επιτίθεται και κατά του ΠΑΣΟΚ και του Βενιζέλου υποστηρίζοντας ότι «το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός του βρίσκονται σε πλήρη ταύτιση και μάλιστα με όρους υποταγής με τη ΝΔ και τον Σαμαρά».