ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ζωντανή μετάδοση της ΕΡΑ από το Πολυτεχνείο

Ραδιοφωνικό πρόγραμμα μέσα από το Πολυτεχνείο εκπέμπουν από τις 8 το βράδυ της Παρασκευής πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ. Όπως διευκρίνισε σε δηλώσεις του στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννης, η εκπομπή προγράμματος θα γίνει για τρεις μέρες στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου.
«Συνεχίζουμε τον αγώνα και  εκπέμπουμε από το Πολυτεχνείο, μέσω διαδικτύου, στο www.ertopen.com με τη βοήθεια μόνο των φοιτητών και των εργαζομένων στο ΕΜΠ, παρά την εμμονή της Πρυτανείας να μη συγκαλεί την Επιτροπή Εορτασμού του Πολυτεχνείου, ώστε να μην διαφανεί η ομόθυμη θέληση όλων όσων απαρτίζουν αυτή την επιτροπή πλην της Πρυτανείας»,..
ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ καλώντας σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
Στην ίδια ανακοίνωση καταγγέλλονται οι «απειλές για εισβολή στο ΕΜΠ αν εκπέμψει η ΕΡΤ από τον χώρο του Πολυτεχνείου», ενώ απευθυνεται κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση εργαζομένων που γίνεται το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο Πολυτεχνείο, στην πορεία για τα 40 χρόνια του Πολυτεχνείου και στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζόμενων στην ΕΡΤ την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στην Αγ. Παρασκευή.
 - pressarismenos