ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Τι πούλησε η μπροσούρα του Κουρή

** ΓΥΡΩ στις 8.000 με 9.000 φύλλα φαίνεται να σταθεροποιείται η κυκλοφορία της οκτασέλιδης(!) εφημερίδας του Γιώργου Κουρή που τιμάται 50 λεπτά.  Η «KontraNews» την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της, (4/11) πούλησε πανελλαδικά 21.570 φύλλα ενώ στις επόμενες ημέρες πήγε στα 12.720 (5/11) 10.380  (6/11), 9.430 (7/11) και 8.800 φύλλα (8/11).

** Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ της «KontraNews» θεωρείται ικανοποιητική καθώς μια κανονική εφημερίδα όπως η «Ελευθεροτυπία» πουλάει κατά μέσο όρο 5.000 φύλλα την ημέρα πανελλαδικά (με τιμή όμως 1,30). Απομένει βέβαια να δούμε που θα «κάτσει» κυκλοφοριακά αυτή την εβδομάδα η «KontraNews» που φημολογείται ότι θα βγάλει και.. κυριακάτικο φύλλο στις αρχές του νέου έτους.

** ΣΤΗΝ «Kontra News» εκτός από τους Γιάννη Παπαγιάννη και Χάρρυ Κλυνν (στην τελευταία σελίδα) αρθρογραφεί και ο -«διηγώντας τα να κλαις»- πρώην διευθυντής του Ελεύθερου Τύπου της Γιάννας, Αντώνης Παπαγιαννίδης. Ως εκδότης και διευθυντής της 8σέλιδης μπροσούρας του Κουρή εµφανίζεται ο γνωστός από την «Αυριανή», Γιώργος Τσιρογιάννης.

** ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ τηλεοπτικούς καιρούς  αναλαμβάνει ο Λοΐζος Ξενόπουλος ως διευθυντής προγράμματος του Mega, στη θέση του παραιτηθέντος Πέτρου Μπούτου. Ο Ξενόπουλος που θεωρείται ικανό στέλεχος είναι στο Mega από το 2000 και μέχρι σήμερα ήταν υπεύθυνος του ελληνικού προγράμματος του καναλιού.

** AΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ στο πρωινό πρόγραµµα του ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Αυτιάς, σύµφωνα µε πληροφορίες του Secret, θα πάει από τις 12 το µεσηµέρι στις 7 το πρωί, µε τετράωρη εκποµπή. Ετσι, ο Βασίλης Λυριτζής και ο ∆ηµήτρης Οικονόµου θα έχουν δίωρη ενηµερωτική εκποµπή, από τις 11 το πρωί έως τη 1 µετά το µεσηµέρι. Η όλη αναδιάρθρωση  θέτει εκτός την Αννα Μπουσδούκου...