ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ο Τατσόπουλος τώρα ειρωνεύεται την «Αυγή»

Το ατόπημα του συγγραφέα και το τριπλό ατόπημα της Αυγής

Φυρί φυρί το πάει ο Πέτρος Τατσόπουλος να διαγραφεί μια ώρα αρχύτερα από τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς στο σημερινό φύλλο των Νέων αρθρογραφεί  υπερασπιζόμενος τον σκιτσογράφο της εφημερίδας Δημήτρη Χαντζόπουλο. Και το θέμα δεν είναι αυτό. Εννοείται πως είναι ελεύθερος να πει και να γράψει ό,τι θέλει και να έχει απόλυτο δίκιο! Οσυγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όμως πέφτει(;) σε ατόπημα καθώς επιτίθεται και στην εφημερίδα «Αυγή». Μάλιστα ο Τατσόπουλος ειρωνεύεται την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ για την κριτική που άσκησε στον σκιτσογράφο των Νέων για το «εμετικό σεξιστικό σκίτσο για τις κυρίες Κωνσταντοπούλου και Μακρή».
Ο Τατσόπουλος υπό τον τίτλο «Το τριπλό ατόπημα της Αυγής» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εικάζω..
ότι η χειρότερη δυνατή ανάγνωση των σκίτσων του Χαντζόπουλου είναι εκείνη που συνδυάζει την κυριολεξία με την ηθικολογία και την πολιτική ορθότητα - ένα τριπλό ατόπημα, στο οποίο υπέπεσε πρόσφατα η «Αυγή» αποτιμώντας τον. Σεξιστής ο Χαντζόπουλος; Μισογύνης; Μισάνθρωπος; Και λίγα λέμε. Υποκείμενα σαν κι ελόγου του μπορεί να ιχνογραφήσει μονάχα το δικό του πενάκι».