ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ο Μουλόπουλος επικεφαλής των μίντια της Κουμoυνδούρου

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν στην Κουμουνδούρου για την σύσταση εταιρίας που θα ενσωματώνει όλα τα ΜΜΕ του κόμματος. Συγκεκριμένα, η εταιρική «ομπρέλα» θα περιλαμβάνει την εφημερίδα «Αυγή», τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και το διαδικτυακό portal, «Left.gr».
Επικεφαλής του εταιρικού σχήματος θα τεθεί ο πρώην δημοσιογράφος, Βασίλης Μουλόπουλος, ενώ το ΔΣ θα απαρτίζεται από τους εκλεγμένους εκπροσώπους του κάθε Μέσου.
Αντιδράσεις όμως αναμένεται να προκαλέσει η ειλημμένη απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να αποκλείσει από το νέο εταιρικό σχήμα τα έντυπα των πρώην συνιστωσών του κόμματος. Για..
παράδειγμα οι εφημερίδες, «Η Εποχή» και «Δρόμος της Αριστεράς» δεν θα ενταχθούν στην εταιρική «ομπρέλα», για να μην επιβαρυνθεί οικονομικά το νέο σχήμα. Για αυτό και αναζητείται ένας εύσχημος τρόπος, προκειμένου η απόφαση να πλασαριστεί επικοινωνιακά.
Περικοπές των χρημάτων και απαγορευτικό για νέες προσλήψεις επιβλήθηκε στον επικεφαλής του ραδιοφώνου «Στο Κόκκινο», Κώστα Αρβανίτη που μέσα σε ελάχιστο χρόνο – με τις επιλογές του – επιβάρυνε σημαντικά τον προϋπολογισμό.
-  Media windows / Ν. Νικητέας